Despre Noi


Despre Noi

Citeste mai mult ..
Pensiunea Catering Show este o unitate de cazare situată în incinta complexului agroturistic, în apropierea clădirii care adăpostește sala de restaurant și bucătăria proprie a complexului, în mijlocul unui parc natural – livadă de pomi fructiferi, grădină de legume, spații verzi cu plante ornamentale și lacuri cu pește, loc de joacă pentru copii.

Pensiunea Catering Show vă oferă cazare în foarte bune condiții de confort, la prețuri mici – de la 60 lei / cameră / noapte, fiind amplasată la o distanță de doar 5 km de Pitești, 12 km de Mioveni, 50 km de Câmpulung Muscel, 140 km de Brașov și 120 km de București.

Pensiunea Catering Show oferă condiții excelente de agrement și relaxare, pentru adulți și copii – două lacuri cu pește, pentru pescuit, pe care plutesc cu eleganță lebede și rațe sălbatice, o minigrădină zoologică cu păsări (fazani, păuni și păsări de casă), iepurași care alergă liberi prin parcul complexului agroturistic, o seră pentru legume și o livadă cu pomi fructiferi: meri, peri, gutui, pruni, cireși, vișini, zarzări.

Pensiunea Catering Show are un restaurant cu specific românesc, dar și internațional, cu parcare proprie, amplasat la stradă, pe șoseaua Pitești - Câmpulung. Restaurantul are mobilier tradițional, din lemn masiv, are terasă și spațiu special amenajat pentru grătar. Bucătarii, ospătarii și barmanii sunt profesioniști, atent îndrumați de către proprietara pensiunii. Preparatele culinare sunt realizate în cea mai mare parte din legume, carne de pasăre, ouă, pește și fructe proaspete din propria gospodărie, lactate aprovizionate din fermele gospodarilor din comună și celelalte ingrediente, care respectă fără abatere normele legale de calitate și valabilitate în vigoare. Bucătăria este dotată cu echipamente moderne, bucătarii și ajutoarele lor realizând artă culinară în condiții ireproșabile de curățenie. Ospătarii au o ținută vestimentară și o atitudine care determină respectul și admirația oaspeților restaurantului, care întotdeauna sunt impresionați de amabilitatea întâlnită aici, de atmosfera intimă, relaxantă și familială.

Pensiunea Catering Show este gazda celor mai importante evenimente din viața omului sau din evoluția companiilor, experiența de peste 12 ani calificând-o drept una dintre cele mai potrivite locații pentru organizarea unui eveniment festiv.

Pensiunea Catering Show oferă o gamă variată de servicii tip catering - cantină. Specialiștii în artă culinară și protocol ai pensiunii organizează mese festive, petreceri corporate, bufet suedez sau mese servite pentru companii și pentru copiii din grădinițe, din instituții de învățământ de stat sau privat. Realizăm catering zilnic pe raza municipiului Pitești, în Mioveni, Mărăcineni și în alte localități argeșene, pentru societăți comerciale și pentru persoane fizice. În fiecare zi punem la dispoziție un meniu diversificat, echilibrat, personalizat, alcătuit din alimente atent selecționate și preparate respectând toate normele de igienă în vigoare, satisfăcând și cele mai exigente gusturi. Comenzile se transmit telefonic la numărul 0745-214-881 sau prin e-mail contact@cateringpitesti.ro până la ora 10.00.

O echipă creativă, formată din profesioniștii cu experiență ai Pensiunii Catering Show, este permanent la dispoziție, pentru a realiza cele mai eficiente servicii de catering la comandă, în localitățile apropiate de municipiul Pitești, evenimente organizate în cele mai bune condiții de calitate, la cele mai mici tarife și consultanță gratuită de specialitate, pentru alegerea preparatelor și băuturilor, în funcție de tipul evenimentului, cerințe și buget.

Cateva detalii care ne reprezinta:

39

locuri de cazare


4

camere duble


3

camere triple


4

camere de 4 persoane